Huurvoorwaarden

Aankomst en vertrek

Wij vragen u zoveel mogelijk aansluitend op bestaande boekingen aan te sluiten. Dit geldt zeker voor het hoogseizoen. De zaterdag geldt in principe als wisseldag. In overleg zijn andere dagen mogelijk. Neemt u hiervoor contact met ons op. De door u gehuurde villa is beschikbaar vanaf 16.00 uur op de dag dat de huurperiode ingaat en dient op de laatste dag van de huurperiode uiterlijk om 11.00 uur te worden verlaten. Dit i.v.m. de schoonmaak voor de nieuwe gasten. We verzoeken u uw aankomst te plannen tussen 16.00 en 19.00 uur. Als dit laatste niet lukt, dient u ons tijdig op de hoogte te stellen van de verwachte aankomsttijd.

Reservering en betaling

Het reserveren van het huis moet in principe via het boekingsformulier op de site gedaan worden. U kunt ook reserveren door via ons e-mailadres uw gegevens, het aantal personen en de periode waarin u wilt reserveren, aan ons door te geven. Genoemde wijzen van reservering zijn bindend voor de opdrachtgever. Zodra een boeking bij ons binnenkomt sturen wij u een bevestiging van de boeking per mail inclusief instructies voor de aanbetaling.
We verzoeken u het huurbedrag in twee termijnen te betalen. Voor de eerste termijn betaalt u 50% van de totale huursom. Wij verzoeken u dit binnen vijf werkdagen na ontvangst van de factuur op onze rekening over te maken. Na ontvangst van uw betaling sturen wij u per e-mail een bevestiging. Het resterende gedeelte van de factuur, de andere 50% van de totale huursom, dient u uiterlijk 6 weken vóór de start van de huurperiode te voldoen. Bij boekingen op korte termijn, binnen 6 weken voor aanvang van de huurperiode dient de volledige huursom inclusief de borg meteen na ontvangst van de factuur geregeld te worden.

Huurprijzen

De prijzen zijn bij normaal gebruik inclusief water, gas en elektriciteit, tenzij anders vermeld bij de woonbeschrijving. Voor het gebruik van hout voor de open haard betaalt u een vergoeding aan de verhuurder of contactpersoon (afhankelijk van verbruik). Hout voor de open haard is in het algemeen niet voordelig in Andalusië.

Borgsom

Er geldt een borgsom van € 350,-. Na het verlaten van de villa en goedkeuring van de beheerder wordt de borgsom teruggestort.

Aantal personen

Bij boeking dient u ons altijd het aantal personen door te geven dat van de woning gebruik gaat maken (inclusief baby´s en kleine kinderen). Mochten er wijzigingen zijn dan dient u dit, voordat het gehuurde betrokken wordt, aan ons door te geven.

Zwembad

Het zwembad kan van april t/m oktober gebruikt worden. Dit geschiedt geheel op eigen risico. Omdat wij het water in het zwembad graag schoon willen houden, vragen wij u te douchen voordat u gaat zwemmen en rekening te houden met insmeren na het zwemmen. Glasscherven in het zwembad zijn erg gevaarlijk. Niet alleen voor uzelf maar ook voor de liner en het filtersysteem. Daarom verzoeken wij u vriendelijk, bij het zwembad uitsluitend van het plastic servies gebruik te maken.
Het gebruik van het zwembad is op eigen risico. De verhuurder kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor enig welke vorm van schade of lichamelijk letsel.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan

Bedlinnen en linnengoed

In het huis zijn dekbedden en kussens aanwezig. Ook lakens, slopen en handdoeken zijn voor u beschikbaar en worden elke week verschoond.

Interieur

De keuken is compleet ingericht en voorzien van kookgelegenheid met toebehoren, een koelkast, vriezer, vaatwasser, magnetron, oven, Senseo en gewoon koffiezetapparaat, waterkoeler, broodrooster, broodbakmachine, ijsmachine en een waterkoker. Er is voldoende serviesgoed en bestek aanwezig. Een kinderbed en kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar. In de woonkamer heeft u de beschikking over een multimedia speler met docking station, satelliet TV met dvd speler en WIFI (draadloze internetverbinding).

Schoonmaak

De eindschoonmaak van CC-Bo is inclusief. Wij verwachten wel van u dat u als een goed huisvader zorg draagt voor onze eigendommen en dat u de villa opgeruimd en netjes achterlaat.
Reis- en annuleringsverzekering:
Denkt u eraan voor uw reis een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten! Zo voorkomt u onaangename verrassingen.

Geschillen

Onze huurvoorwaarden zijn gedeponeerd. Bij eventuele geschillen is het Belgisch recht van toepassing.

Top